ZEITGEIST

Päätoimittajan blogisivu

torstaina, maaliskuuta 02, 2006

TERVETULOA
2.3.2006

uudistetulle blogisivulle, vanhat ja (YP:n painetusta ykkösnumerosta vinkin saaneet) uudet lukijat! Kun tämä blogi käynnistyi tammikuun 9. päivänä tänä vuonna, se toteutettiin kotikutoisella tekniikalla. Parempaan kuosiin oli tarkoitus siirtyä myöhemmin keväällä Stakesin yleisen verkkouudistuksen mukana. Mutta: netistä löytyikin valmis ja ilmainen blogimalli, jonka pohjalle tämä nykyinen versio on rakennettu. Tiedoksi kaikille halukkaille bloginrakentajille: malli löytyy osoitteesta www.blogger.com.

Käyttöohje. Kirjoittamani jutut rakentuvat ajallisesti kerrostuneeksi sarjaksi, jossa tuorein on aina päällimmäisenä eli lävähtää eteen, kun blogiin tulee. Juttujen otsikot ovat tässä vieressä vasemmalla samalla tavoin sarjana, ja kuhunkin juttuun pääsee klikkaamalla sen otsikkoa. Jutut ja niihin kohdistetut kommentit siirtyvät sitten (samoin tähän vasemmalle) arkistoon, josta ne klikkaamalla löytyvät.

Lukijoiden kommenttijuttujen pitää kohdistua johonkin tiettyyn juttuun. Kunkin jutun alla on tieto kommenttien lukumäärästä, ja tätä riviä klikkaamalla pääsee kommenttisivulle, johon tekstinsä voi kirjoittaa. Juttuun kohdistetut kommentit kasautuvat näin sarjaksi sen alle. Kirjoittaa voi joko nimellä tai nimimerkillä. Jokaisesta kommentista tulee automaattisesti tieto minun sähköpostiini, minkä avulla seuraan keskustelun kehittymistä ja tarvittaessa osallistun siihen.

Tällä blogisivulla on ollut lupaava alku, katsotaan miten kuvio kehittyy. Tässä alla on tuorein varsinainen blogijuttu, Management by Percent.